minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Fyresdal med omgivning

Publicerad 2024-07-31 08:15:06 i Allmänt,

Efter en god natts sömn åt vi frukost och njöt av utsikten. Inga och Halvard kom över till oss och hoppades att vi hade det bra, vilket vi hade. Inga har tyvärr drabbats av en infektion och mådde inte bra, men Halvard ville visa oss omgivningarna. Började med att vi promenerade upp till forsen som ligger på deras ägor.
Han visade också sin samling av motorsågar, Jonsered, som han varit återförsäljare av.
Dags för lunch. Här i Norge är det lättlagat. Man äter smörgås och är man här rättar man sig efter seden och vi åt alltså smörgås. Sedan åkte vi tre vidare ner till själva samhället Fyresdal och Hamarens aktivitetspark. Där har man byggt en gång så att även de med handikapp och barnvagnar kan ta sig fram i naturen.
Läcker konstruktion.
Vilken utsikt från toppen.
På grund av att det småregnade var tyvärr inte sikten helt klar. Sedan ville han visa oss deras kraftstation.
Maken som är uppväxt med detta blev förstås extra glad. Återvände sedan hem till dem där Inga lagat soppa på rådjur. Även detta djur skjutet av Halvard på deras ägor förstås. Pratade och drack te och kvällen led mot sitt slut. Vi tackade för den trevliga dagen och sällskapet och gick över till det andra huset och sov.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela