minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Läkarbesök Sophiahemmet

Publicerad 2020-02-27 06:06:20 i Allmänt,

Igår var det dags för inplanerade läkarbesöket med anledning av bifyndet om förstorad sköldkörtel. Kl 10:40 träffade jag endokrinologen där. Fick berätta anledningen till att jag sökt dit och hur jag mår. Att jag utifrån det jag läst om sköldkörtelrubbning och hur jag idag mår stämmer med att det är något fel på min sköldkörtel. Jag hade också skrivit utkast till min journal, allt för att jag inte skulle glömma bort att säga något till läkaren dvs ledorden socialt, aktuellt, hereditet, aktuella läkemedel och anamnes och utkast till text. Läkaren tackade för journalanteckningarna han fått och skulle ha dem som underlag när han dikterade. Bedömning fick han dock göra och skriva ner, det är ju han som är expert på detta området! Han kände och kunde inte känna utanpå att sköldkörteln är förstorad. Beslutades om remiss till ultraljudsundersökning av sköldkörteln. Utifrån vad de ser kanske det i samband med detta även blir biopsiundersökning.Läkaren tackade också för bra anteckningar. Innan jag gick därifrån fick jag gå förbi labb och lämna blodprov.
När jag kom tillbaka till jobbet hade vi i behandlingsteamet konferens och där passade jag på att berättade om mitt mående för mina arbetskamrater och de förestående undersökningar jag ska göra.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela