minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Bilen på service mm

Publicerad 2018-12-29 08:01:34 i Allmänt,

Då jag är ledig dessa dagar mellan jul och nyår passade jag på att lämna in bilen på service. Jag valde att stanna kvar och vänta på verkstaden medans de servade bilen. Passade då på att koppla av med att läsa och äta frukost. De bjuder på dryck och jag hade två skinksmörgåsar med mig.
När bilen var klar åkte jag och parkerade den på infartparkeringen i Nacka innan jag åkte kommunalt in till staden. Där handlade jag snedslåband för att kunna laga förklädesbandet till folkdräkten inför lördagens fest.
 
VIdare till guldsmedsaffären där maken köpt ring till mig i födelsedagspresent. Dock var den lite för stor varför jag fick beställa en mindre storlek, kommer in nästa vecka.
 
Sedan anslöt jag mig till maken och sonen som var och tittade på ny stereoanläggning. Vi har pratat i över tio års tid att investera i någon ny, nu blev det alltså av dvs vi provlyssnade och beställde den vi fastnade för, kommer också den nästa vecka.
 
Lunchdags varför vi tre köpte lunch och åt tillsammans.
 
Därefter åkte sonen hem till sitt och maken och jag for till Nacka Forum. Där hämtade maken ut nya glasögon som han beställt. Jag köpte på Clas Ohlson några par med läsglasögon att ha och låna ut på lördagens fest till de som möjligen glömt, eller tycker att texten är för liten på frågeformuläret och allsångsbladet.
 
Efter detta anslöt sig dottern med barnbarn och vi gick till Rusta för att se om vi kunde finna några fynd på mellandagsrean. Det blev två julkulor, en dekoration som lyser samt fyllt på med schampo innan vi for hem i våra bilar.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela