minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Bilen på service och ny jacka

Publicerad 2021-12-31 14:32:34 i Allmänt,

Ni som läser det här har nog förstått att jag ligger efter med skrivandet i bloggen. Nu har det blivit måndag efter jul. Stigit upp tidigt för att vara med min bil på AUDI-verkstaden i Hammarby Sjöstad klockan halv åtta. Där lämnade jag in den på service. Under tiden satt jag kvar och väntade, läste i en medhavd bok. Då bilen var klar åkte jag till sonen. Sonen och bonusbarnbarnet skjutsade jag till badhuset i Järfälla där bonusbarnbarnet gick in och deltog i simskoleundervisning. Under tiden fikade jag och sonen. Sedan åkte vi till Kista galleri. Där åt vi tre lunch. Sonens flickvän kom dit och hämtade sin son. Jag och min son gick för att titta på ny vinterjacka till mig. Som alltid tittar jag mig omkring i butiken för att få en snabb överblick, går fram och känner på en jacka, provar en storlek som borde passa mig, men små i storlekarna, provar en större storlek och bestämmer mig för att köpa densamma. Nu har jag en ny vinterjacka.
Efter detta åker vi hem. Där fikar vi med maken och barnbarnet. Sonen tackar för sig och åker hem med min bil. Han kommer att låna den nu. Vi har insett att maken och jag behöver inte ha varsin bil längre då vi inte jobbar. Detta innebär att min bil numera kommer att användas av sonen, känns lite konstigt, men det är ju mest praktiskt.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela