minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Nytt besök på IKEA och middag hos goda vänner

Publicerad 2022-10-30 20:08:41 i Allmänt,

Denna förmiddag åkte maken och jag iväg för att fortsätta se på material till köksrenoveringen. Vårt första stopp blev Nacka byggnadsvård. Där frågade vi om de hade kvar en gammal modell av Karlskronalampans skomakarlampa, tyvärr inte, kan nog bli svårt att få tag i sa han. Där tittade vi på kökskran, knoppar och lådhandtag. Såg en kökskran som vi blev ganska nöjda med. Åkte vidare till Årsta och Kakelspecialisten och gick in och tittade på kakel. Där såg vi ett som vi nog tänker använda. Det vi tidigare sett tror vi blir för dominerande. Detta kommer nog att passa bättre.
Sedan till Kungens kurva. Där tittade vi på några andra ställen efter kakel och kökskranar, men fann inget vi gillade. Styrde sedan stegen åter till IKEA. Där gick vi in och började med att äta lunch. Gick sedan igenom deras olika kök och tittade på de olika lösningarna för att se så vi inte missat något. Dags för besök två på planeringsavdelningen. Vi fick träffa samma planerare som förra gången, vilket underlättar. Talade om vilka ändringar vi kommit på att vi ville göra och ställde frågor om olika detaljer och vad vi bör tänka vidare på. Timmen gick fort, bokat in ny och förhoppningsvis en sista planeringstid. Sedan handlat lite bland annat nytt badrumsskåp till duschrummet. Där satte vi då vi flyttade in ett gammalt skåp som vi hade och spegeln där har blivit dålig. Handlade också två orkidéer som vi lämnade över till våra vänner dit vi var bjudna på kvällen. Alltså åkte vi hem till A-L och C-O. Där blev vi bjudna på god middag och trevligt prat. Blev förstås mycket prat om vårt kommande kök. Då kvällen var slut tackat för oss och åkt hem.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela