minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Gungande dans till Streaplers på Cinderella

Publicerad 2018-11-30 05:51:31 i Allmänt,

Varit på kryssning med maken. När vi klivit på gick vi till hytten och bytte om för att sedan gå och äta julbord. I år var det Kocklandslaget som hade komponerat. Mycket gott, en hel del även vegetariska rätter. Jag föll för skaldjuren.
Åt förstås också en del av det andra som bjöds också.
 
Sedan var det dans. De orkestrar som spelade var Streaplers och Chiquita, men ingen bra kombo. Vi tycker att Streaplers är i en helt annan klass. Tyvärr var det bitvis trångt på dansgolvet, det gungade också vilket gjorde att alla inte insåg att man måste parera för detta utan ibland blev det en "klump" av dansande par i en hörna som det sedan var svårt att komma ur.
 
När dansen var slut gick vi och sov och blev gungad av vågorna till sjöss.Vaknade vid den tid som vi i vanliga fall brukar stiga upp på vardagarna, det gungade fortfarande, men vi somnade om och sov till klockan ringde. Trots gung lyckades vi i alla fall duscha och klä på oss.
 
Då det var dags att äta frukost hade jag lite svårt att äta pga sjögången, men efter att ha tittat ut på havet ett tag lugnade sig magen och jag kunde äta lite frukost. Därefter gick vi och handlade lite i taxfreebutiken.
 
Upp och bytt till dansskorna och dansat en stund. Nu hade havet lugnat sig och inte lika mycket folk på dansgolvet.
 
Dags att kliva av och åka hem. Veckohandlat på vägen hem. Hemma lagat middag och ätit. Sedan slappat framför TV:n innan det var dags att sova.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela