minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Minigolfkväll med föreningen

Publicerad 2018-05-31 06:04:07 i Allmänt,

Vilken kväll det blev. Förra året regnade kvällen, som vi då planerat att föreningen skulle träffas och spela minigolf, bort. Denna kväll var det nästan för varm. När arbetsdagen var slut hade jag egentligen tänkt stanna kvar en stund och låna datorn innan jag begav mig ut på kvällens aktivitet, men det var varmt varför jag bestämde mig för att åka till Kristineberg direkt. Jag valde att promenera till Medborgarplatsen och därifrån tunnelbana.
 
Väl framme i Kristineberg satte jag mig under ett träd i skuggan, drack vatten och väntade på mina föreningskamrater. Passade då på att ringa till en väninna sedan ungdomstiden i Kalmar, pratade om hur de har det och om de möjligen var hemma veckan innan midsommar och att vi eventuellt kan träffas då.
 
Sedan kom föreningskamraterna och vi spelade en runda minigolf. Vi var tre tjejer och tre killar så vi delade upp oss på ett tjej och ett kill lag. Det var två år sedan jag spelade minigolf förra gången. Tar det inte som en tävling utan mer roligt att träffas och umgås. Jag kom i alla fall på andra plats.
 
Efter spelomgången åt vi lite mat och pratade innan vi skildes åt.
 
Ord från golfbanan:
 

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela