minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Tjejgänget i Kalmar håller på att passera 60 år

Publicerad 2018-04-30 07:13:56 i Allmänt,

För tio år sedan samlade jag mina gamla tjejkompisar från Kalmar/Mönsteråstiden, då vi hade fyllt/skulle fylla 50. Vi gick då ut och åt på restaurang Gröna Stugan i Kalmar. Jag hade flyttat sedan många år, en del har jag mycket regelbunden kontakt med, andra mer sporadiskt. Förra gången var vi sex tjejer, i år blev vi fyra pga att en blivit sjuk och den andra hade andra åtaganden.
 
Vi fyra som i alla fall träffades på Gröna Stugan hade en mycket trevlig kväll tillsammans. Ingen av oss kunde fatta att tio år redan hade passerat. Mycket hade dock hänt på de tio år som gått sedan vi sågs så vi fick berätta för varandra om livet som passerat.
 
Åt givetvis också mycket god mat. Jag tog lamm till huvudrätt.
 
Blev också uppvaktad av en av tjejerna. Fick en kruka i cement, som hon gjort själv, med en bägarranka i. Väldigt fint gjord.
Vi skildes åt och hoppades att det inte skulle dröja 10 år tills vi ses nästa gång. Jag hoppas att de har möjlighet att träffa mig i sommarhuset någon dag i sommar. Gäller att planera in det snarast med de två som inte kunde närvara också.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela