minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Lunchmusik Maria Magdalena, Katarinaträffen och avslutningsvis Lill Lindfors

Publicerad 2024-04-14 11:16:36 i Allmänt,

Efter morgonbestyr vattnat husets krukväxter. Sedan åkte vi tre in till stan. Började med att gå till Seriegalleriet. Där såg vi utställning Fredsdruvor - Helt uppåt väggarna av Gussy Löwenhielm.
Fortsatte sedan till Maria Magdalena. Idag behövde vi inte ta med oss lunchmacka utan köpte varsin där och åt. Vi fick sedan lyssna till Kungliga Musikhögskolans vokalensemble. De sjöng under temat Höga Sånger, verk av Daniel-Jean-Yves- Lesur, Edward Grieg, David Briggs med flera. Njutbart och vacker akustik. Sedan gick vi till Katarinaträffen. Fullsatt. Vi skulle ha fått lyssna till Dan Ekborg, men han hade tyvärr blivit sjuk. Han ersattes av Roland Pöntinen. Synd att Dan var sjuk, men vilken ersättare, en världspianist. Köpte fika där och fick sedan njuta av Pöntinen som spelade verk i vårens tecken, även om det är fortsatt vinter ute.
Väl fyllda med sång och musik åkte vi hem. På vägen hem handlade vi två nya vattentunnor och färdiglagad mat att äta till middag. Ätit middag och därefter begav vi oss till Artipelag. Där var det konsert med Lill Lindfors.
Hon sjöng förstås sina hits och lite andra låtar, vilka vi förstås njöt av. Då det var slut var även dagen slut och vi åkte hem och sov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela