minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Julafton 2023

Publicerad 2023-12-30 05:19:47 i Allmänt,

Började dagen med att fransa schalen som jag virkat. Broderade klart lavendelpåsen, sydde sidorna och fyllde den. Nu är äntligen alla julklappar klara.
Hoppas de blir nöjda med dem. Maken åkte och hämtade dottern med familj vid centralstationen inne i stan. Jag värmt risgrynsgröten. Sonen med bonusfamilj kommit. Nu var alla samlade och vi satte oss och åt risgrynsgröt med saftsås, kanel, socker, mjölk och ostsmörgås. Givetvis fick man välja själv vad man ville ha på gröten. Sedan dukat av och dukat för julmiddag. Tiden för att se på Kalle på TV närmade sig varför jag värmde glögg till oss. Vi bänkade oss framför TV:n och drack glögg med tillbehör. Jag njöt av att vi alla var samlade, kändes nästan overkligt att vi satt där alla tillsammans. Då det var slut hjälptes vi åt med att laga och duka fram det vi skulle äta. Maken lagade Janssons frestelse. När allt var klart satte vi oss och åt. Äntligen dags för julklappsutdelning tyckte barnen. Barnen fick förstås flest julklappar. Sedan var det dags för minstingen att sova. Dukat fram fika och vi intog fika och pratade en stund. Därefter diskade maken och jag upp. Förberett en del inför morgondagen innan vi la oss och sov.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela