minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Resa till Småland för del II semester

Publicerad 2020-07-31 12:15:00 i Allmänt,

På förmiddagen vattnat, städat undan lite samt packat. Ätit lunch som dottern lagat. Därefter fick jag skjuts till hårfrisörskan. Där blev jag väl omhändertagen av min frisör Pia på Hårservis. Denna gången var det permanent och klippning av topparna. Sedan begav jag mig till Stora Coop, dit maken kom. Vi hjälptes åt att handla. Hem med varorna. Därefter for vi till OKQ8-macken i Gustavsberg för att hämta ut hyrbil inför Smålandsresan. Vi måste tyvärr hyra bil då makens bils instrumentbräda indikerar att något är fel med avgasreningen och detta kan man inte köra med. Någon tid för lagning fanns inte heller att få förrän semesterresan till Småland är slut, så det var bara att hyra bil. Min bil är utlånad till mellanbarnet för att övningsköra i. Det blev en Peugeot 308 kombi. Helt okej att köra, men man märker att det är en mindre bil än makens stora Audi A6. Hur som helst ätit middag som dottern lagat. Maken och jag packat bilen och rest ner till sommarhuset. Stannade endast för att byta av som förare. Dock blev vi inte glada när vi kom fram. Vattenläckage i köket från köksöns krans kopplingar under visade det sig. Hade runnit ut på köksgolvet.
Nu får vi bara hoppas på att det inte har läckt ner i trossbotten. Torkat upp vattnet, stängt av vattnet och ställt väckarklockan innan vi la oss för att sova.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela