minatrehus.blogg.se

Handlar om mitt hus på Norra Lagnö, mitt sommarhus i Småland och mitt miniatyrhus i format 1:12 samt livet däremellan.

Dans till Streaplers, städat bland handväskorna, veckohandling

Publicerad 2022-05-31 08:16:08 i Allmänt,

Denna förmiddag åkte maken till Uppsala för att jobba några timmar ideellt. Jag passade då på att gå igenom de två gamla resväskor där jag samlat mina handväskor. Ja, det kanske låter som mycket, men jag har inte kunnat slänga eller skänka bort några under alla år utan sparat alla. Nu blev det i alla fall ordning på dem och jag bestämde mig för att skänka bort fyra väskor som jag inte använt på över 20 år! När maken kom hem åt vi lunch. Därefter åkte vi och veckohandlade. Hemma igen packat upp, lagat middag, klätt om och ätit. Köpte till hushållet en ny termoskanna som jag tänker ha endast för vatten. Har små ståltermosar, men de är svåra att hälla ur.
Nu hoppas jag att den håller värmen. Sedan var det äntligen dags att åka till Gröna Lund och dansa till Streaplers, vilket jag längtat efter att få göra. Lagom mycket folk på dansbanan. Det var även denna kväll konsert som lockade unga flickor i 15-20-års åldern. Denna konsert slutade en kvart innan Streaplers slutade spela vilket resulterade i att en del av dem kom upp på dansbanan. Detta såg orkestern och avslutade med att spela ett rockmedley. Alltså avslutades kvällen med bugg, vilket maken och jag uppskattade och även tonårsflickorna som kommit upp på dansgolvet.

Om

Min profilbild

Mönsteråstjejen Ingela

Kvinna född 1958, gift, 3 barn, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn. Mitt motto - Lev! Få ut så mycket som möjligt av livet! Dansar gärna bugg och foxtrot när tillfälle ges. Tycker om heminredning, både i stor och liten skala.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela